2016-10-14

Réka – A balerina

Írhatnám, hogy Réka és anyukája, Laura csak miattam jöttek Győrbe az észak-dakotai Fargo városából…de ez nem teljesen igaz. Réka anyukája szeretett volna egy a – helyi -középiskolás fotóktól nagyon eltérő és ottani szemmel nézve ,,egzotikus” sorozatot készíttetni. Réka egyik kedvenc városa Győr, így a helyszín adott volt!

Egy kis érdekesség:  ,,Amerikában a középiskolás végzős diákoknak nincsenek tablóképei, hanem a szülők által szervezett fotózáson vesznek részt. Ez többnyire a végzős év előtti nyárra esik, s a diákok szabad téren, a hobbijukat, sport, vagy zene szenvedélyeiket tükrőző képeket készitenek profi fotósok által. Ezeket a képeket teszi be az iskola az évkönyvbe, ez kerül a ballagási meghivokra és persze ezeket adják rokonoknak, barátoknak emlékül a ballagók.” 

Személyesen sajnos nem tudtunk egyeztetni a távolság miatt, de miután olvastam Laura és Réka elképzelését, én már éreztem, hogy ez egy szuper hangulatú fotózás lesz! Mindannyian egyetértettünk abban, hogy Réka természetes szépségét szeretnénk megmutatni.

Íme Réka, a balerina!

Fényképek: Havasi Melinda & Mészáros Mátyás
Smink/Haj: Farkas-Szabó Rita – Hajcsapda
Asszisztencia: Réka anyukája és Marika néni

SHARE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .